Ellero

Termeni și condiții

Termeni și condiții

Utilizarea acestui website confirmă faptul că ați acceptat tacit Termenii și Condițiile prezentate  mai jos. Dacă nu sunteti de acord cu aceste Condiții, vă rugăm să nu continuați accesarea Site-ului.

Toate paginile site-ului www.ellero.ro sunt proprietatea societății SC TEMATER SRL.

Condiții de utilizare

Toti utilizatorii Website-ului www.ellero.ro  se obligă să respecte prezentele Condiții pentru utilizarea Website-ului.

Acest Acord stabileşte utilizarea de către dumneavoastră a Website-ului de Internet localizat la adresa www.ellero.ro (denumit în continuare „Website-ul”) şi se constituie între Societatea Temater Srl (denumită în continuare “Hotel Ellero” , „al nostru”, „nouă” sau „noi”) şi dumneavoastră, acţionând din partea dumneavoastră sau a unui cumpărător, membru sau furnizor în numele căruia v-aţi înregistrat (denumit în continuare „Dumneavoastră”). Prin folosirea, vizionarea, transmiterea, reţinerea, stocarea şi/sau utilizarea informațiilor și materialelor Website-ului, a serviciilor sau a funcţiilor oferite în sau de Website sau a conţinutului Website-ului, în orice modalitate, Dumneavoastră sunteţi de acord cu fiecare dintre Termenii și Condiţiile prezentate în continuare, şi renunţaţi la orice drept de a reclama ambiguitate sau eroare în prezentul Acord. Datele și informațiile sunt prezentate în Website numai in scopuri informative. Hotel Ellero își rezerva dreptul de a modifica unilateral și fără nicio notificare prealabila: conținutul, forma de prezentare și structura Website-ului în orice moment și nu va avea nicio răspundere în acest sens, modificările făcute fiind considerate a fi acceptate de către Dumneavoastră dacă veți continua să folosiți site-ul după afișarea Termenilor și Condițiilor afisate.

Dumneavoastră şi Hotel Ellero sunteţi contractori independenţi şi nici o agenţie, parteneriat, companie mixtă, relaţie angajat – angajator nu este urmărită şi nu se va crea prin acest Acord.

Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor părților implicate și pot fi schimbate sau modificate oricând, la cererea acestora.

Scopul și neangajarea răspunderii          

Website-ul este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice care pot încheia contracte valabile în conformitate cu legislaţia aplicabilă. Website-ul şi serviciile oferite nu sunt disponibile pentru minori.

Website-ul şi materialele conținute sunt furnizate de noi numai în scop informativ. Prin furnizarea acestor materiale, noi nu ne angajăm să furnizăm servicii sau consultanţă de natură juridică sau de altă natură. Informaţia conţinută în Website se bazează pe surse considerate ca fiind exacte şi credibile, iar noi am efectuat demersuri rezonabile pentru a asigura corectitudinea informaţiilor. Cu toate acestea,  Hotel Ellero nu garantează asupra actualității informațiilor prezentate. Nu garantăm în niciun fel calitatea Website-ului din punct de vedere tehnic și funcțional și nici lipsa virusilor care ar putea exista. Hotel Ellero nu este răspunzător pentru niciun fel de daune directe sau indirecte suferite sau invocate de către Dumneavoastră provenind din disfuncționalități ale Website-ului.

Copyright

Hotel Ellero. vă autorizează să explorați acest Website numai dacă utilizarea este făcută în scop personal, necomercial și cu condiția să mențineți toate simbolurile și textele cu privire la dreptul de autor și drepturile de proprietate intelectuală și industrială pe care le conțin materialele originale pe orice copie a acestora. Website-ul şi conţinutul prezentat pe acesta, nu poate fi copiat, reprodus, republicat, încărcat, postat, modificat, transmis sau distribuit fără permisiunea Hotel Ellero, cu excepţia cazului in care Dumneavoastră descărcati, prezentați sau imprimați o copie a materialelor prezentate în acest Website folosind un singur calculator, exclusiv pentru folosinţa Dumneavoastră necomercială.

Întregul conținut al Website-ului reprezintă proprietatea Hotel Ellero, conform prevederelor legale în materia drepturilor de autor și drepturile de proprietate intelectuală și industrială. Utilizarea neautorizată în orice mod a oricăror materiale de pe Website,  se pedepsește conform legislației române. În situația nerespectării acestor condiții, nu sunteti autorizat să utilizați acest Website și trebuie să distrugeți toate materialele tipărite ori salvate în calculator.

Cu excepţia situaţiilor în care se precizează altfel, toate numele, logo-urile, mărcile comerciale, mărcile de servicii și numele comerciale sunt proprietatea Hotel Ellero şi nu pot fi folosite de nimeni pentru nici un scop fără acordul nostru scris, exprimat în prealabil.  

Regulament Hotel Ellero

Dorinţa noastră este să le oferim oaspeţilor noștri o experienţă excepţională din punct de vedere al curățeniei, siguranţei și confortului. Aceste reguli au fost stabilite pe baza standardelor din industrie, pe baza procedurilor noastre interne și a experienţei proprii în administrarea acestei proprietăți. Ele vor fi considerate ca fiind acceptate de către oaspeţii noștri odată cu rezervarea, iar prin acceptarea termenilor și condițiilor se acceptă și se respectă toate politicile și regulile acestei proprietăți, reguli care vin în sprijinul clienţilor noștri. Politica hotelului, termenii și condițiile se pot schimba din când în când, așadar vă sugerăm să le verificați pe site.

Rezervarea se face direct pe site-ul www.ellero.ro, la adresa de mail rezervari@ellero.ro sau la numerele de telefon: +40730649707, +40234551288, +40234551289. Doar rezervarile confirmate de către recepția hotelului garantează ocuparea camerei la data solicitată.

Rezervările negarantate vor fi reținute până la ora 21:00 (ora locală) din ziua sosirii și eliberate în mod automat după această oră, cu excepția cazului în care rezervarea este garantată cu un card valabil la data rezervării sau o plată anticipată. În caz de neprezentare, hotelul își rezervă dreptul de a reține suma aferentă primei nopți și de a elibera camera pentru restul perioadei rezervate.

Pentru prânz sau cină este recomandat să fie efectuată o rezervare în prealabil, chiar dacă sunteți cazat în hotel.

Pentru rezervări, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +40730649707. Rezervările vor fi reținute 45 minute de la ora solicitată.

Anularea rezervării

Orice anulare de rezervare a camerei se va trimite în scris, pe adresa de e-mail: rezervări@ellero.ro, la numărul: +40730649708 cu o zi înaintea sosirii.

Cazare

Tarifele Hotel Ellero diferă atât în funcţie de tipul de cameră pentru care optaţi, disponibilitate, zi şi anotimp, cât și de numărul de persoane din cameră.

Tarifele pentru serviciile de restaurant le puteți consulta pe site-ul lyvvo.ro

Sosirea și plecarea

Primirea camerei (check-in) se poate face începând cu ora 14:00.

Eliberarea camerei (check-out) se va face înainte de ora 11:15.

În cazul în care în prima de zi de sejur se doreste camera înainte de ora 14:00, se va onora solicitarea în limita disponibilității, prin aplicarea unui tarif de 10 lei (€2) /ora. Același tarif se aplică si check-outului după ora 11:00. Acestă regulă este valabilă până la ora 16:00. După acest interval orar se va încasa o noapte hotelieră.

Oaspeții care eliberează camerele până la ora 11:15 pot lăsa bagajele  într-un spațiu dedicat acestui serviciu, pentru un interval de 24 de ore fără costuri suplimentare.

Pentru bagajele lăsate la recepție mai mult de 24 de ore se vor percepe cheltuieli de depozitare.
În cazul în care bagajele oaspeților rămân în cameră și după check-out-ul de la ora 11:00, aceștia vor plăti o taxă suplimentară de utilizare a camerei (aceeași ca în cazul late check-out-ului).

Aceste solicitări ale clienților vor fi clarificate și onorate numai în măsura în care hotelul nu are confirmări ferme pentru acele spații de cazare.

Cazare copii 0-12 ani

Toţi copiii sunt bineveniţi. Capacitatea maximă pentru paturi suplimentare într-o cameră este 1.

Vă rugăm să ne comunicaţi atunci când faceţi rezervarea dacă aveţi nevoie de un pat suplimentar pentru copil pentru a va putea onora, în limita disponibilului, solicitarea. Tariful practicat pentru un pat suplimentar este de 40 lei (€8). Dacă se folosesc paturile existente nu se percepe nici un cost.

Accesul în camere se face pe baza cartelelor electronice eliberate la recepție după procedurile de check in.

Pentru pierderea sau distrugerea cartelelor de acces se percepe o taxă de 50ron (€10).

Cazarea se poate face doar pe baza unui document de identitate valabil.

Oaspeți suplimentari

Puteți primi musafiri sau oaspeți în camera dumneavoastră între orele 10;00 – 20:00, fără costuri suplimentare. În cazul în care primiți oaspeți în intervalul 20:00 – 10:00, aceștia vor trebui să achite diferențele de tarif și să se înregistreze la recepție, prin completarea fișei de cazare.

Semnalistica

Pentru cereri suplimentare în timpul sejurului, puteți folosi materialele cu care sunt dotate camerele:

Curatenia se face zilnic, in intervalul orar 9:00 – 17:00 sau la ora stabilită de dvs si comunicată la recepție 

Daca șederea e mai mare de 4 zile, curătenia se face la 2 zile sau în fiecare zi prin așezarea semnului ‘Please Make Up Room’ în exteriorul camerei – prin acest mesaj solicitați efectuarea curățeniei în camera dumneavoastră ori de câte ori doriți acest aspect.

Afișarea semnului ‘Do not disturb’ – prin acest mesaj solicitați intimitatea, iar în acest caz curățenia nu se va face.

Modalități de plată

Pentru plata serviciilor la Hotel Ellero sunt acceptate cărţile de debit și credit sau plata numerar (RON, EURO) și cardurile de vacanță sau cele de masă pentru restaurant.

În afara contractelor deja încheiate, vă informăm că plata sau preautorizarea cardului se face în momentul cazării (check-in-ului) sau prin rezervare online

În cazul în care se dorește efectuarea plății la sfârșitul sejurului, se va constitui obligatoriu un depozit pe card sau numerar pentru perioada și serviciile de cazare solicitate.

Fumatul

Fumatul tradițional și tigara electronică nu sunt permise în incinta Hotel Ellero conform legislației aplicabile în vigoare (legea 349/2002 modificata și completată prin legea 15/2016). 

Hotelul dispune doar de camere pentru nefumători. În cazul în care nu se respectă prevederile prezentului regulament, se va aplica o taxa în valoare de 1000 lei (€200) reprezentând serviciile de curățenie a camerei.

Condițiile de cazare cu animale de companie

Tariful perceput pentru un animal de companie / noapte este de 35 lei.

Accesul animalelor de companie va fi permis doar pe baza certificatului de sănătate sau pașaport, prezentat la recepția hotelului. Niciun animal nu va fi primit fără vaccinul antirabic valabil și cușca de transport. Animalele de companie trebuie lăsate în cușca de transport atunci când veți părăsi camera.

Dacă doriți să faceți o rezervare cu animalul de companie este obligatoriu să anunțați acest lucru în momentul când efectuați rezervarea. În caz contrar nu putem garanta rezervarea, luând în considerare faptul că nu putem să acceptăm animale de companie în orice cameră din hotel.

Numărul maxim de animale permise în camera este de 1(talie mică sau medie). Doar 2 camere sunt disponibile în regim pet friendly. Nu permitem accesul animalelor de comapanie în restaurant sau pe terasa restaurantului.

Politica de check-in și check-out pentru animale de companie

În momentul în care se va face check-in cu un animal de companie, personalul de la recepție vă va prezenta și evalua condiția camerei. Pentru acest aspect se va întocmi o fișă de evaluare și va fi semnată de oaspetele care dorește să se cazeze. Condiția de acceptare a unui animal de companie în cameră este acordul oaspetelui de a fi verificată camera înainte de plecare de către personalul hotelului, iar în caz de daune oaspetele este obligat să le plătească la check-out. La momentul eliberării camerei evaluarea se va face de către personalul de la recepție și unul dintre oaspeții care au fost cazați în cameră, confruntând situația actuală a camerei cu evaluarea inițială făcută la check-in.

Termenii de mai sus nu sunt negociabilI, modificabilI sau interpretabilI greșit. Dacă aceste condiții nu sunt întruniteîÎn momentul check-inului, sau dacă oaspetele nu este de acord cu ele, hotelul își rezervă dreptul să refuze / anuleze rezervarea, chiar dacă a fost platită

Dorim să menținem frumusețea și curățenia hotelului nostru.

Vă mulțumim pentru înțelegerea politicii noastre riguroase!

Micul dejun, prânzul și cina

Un mic dejun bogat este cel mai bun mod de a începe ziua!

Restaurantul nostru vă va răsfăța cu un mic dejun substanțial și bine echilibrat. Acesta include fresh de portocale sau ananas, cafea, apă plată, legume proaspete, preparate din carne calde și reci, o varietate de brânzeturi, lapte, selecții de gem și unt, pâine și alte preparate proaspăt coapte. Puteți invita pe oricine să servească micul dejun cu dumneavoastră, însă este obligatoriu ca fiecare persoană invitată să achite contravaloarea acestuia. Pentru oaspeții care nu sunt cazați în hotel, micul dejun costă 25 lei/persoană.

Echipa noastră culinară vă oferă o selecție de specialități locale și internaționale care pot fi savurate în fiecare zi . La sfârșitul unei zile de succes, scapă de agitația orașului și reîncarcă-ți bateriile în restaurantul nostru.

Prânzul și cina pot fi servite la Lyvvo Restaurant. Pentru meniu vă rugam să consultați site-ul  www.lyvvo.ro.

Pentru mesele cu meniul prestabilit (e.g. evenimente etc.), rezervarea este confirmată și garantată prin achitarea unui avans. Acesta se pierde în cazul neonorării rezervării efectuate.

Progra Mic Dejun: 7°°-10°°, în fiecare zi

Program Restaurant: 11°°-23°°, în fiecare zi

Spațiul de parcare și autoturismele

Hotel Ellero pune la dispoziția clienților săi, în limita disponibilității, de locuri de parcare. Deşi luăm toate măsurile de precauţie, nu ne asumăm responsabilitatea în caz de furt sau de daune pe suprafaţa proprietăţii noastre. Pentru evitarea acestor neplăceri, nu lăsați obiecte de valoare în interiorul autoturismelor.

Siguranța obiectelor personale

Recomandăm folosirea seifurilor disponibile în camere pentru depozitarea obiectelor de valoare. Nu ne asumăm niciun fel de răspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta Hotel Ellero.

Băuturi alcoolice

În cadrul restaurantului sunt interzise aducerea și consumarea băuturilor alcoolice din exteriorul acestuia. Restaurantul își rezervă dreptul de a nu mai servi persoanele care sunt în stare de ebrietate sau care deja au consumat băuturi alcoolice în cantități mai mari și devin recalcitrante.

Servicii oferite 

Oaspeţii cazați în cadrul Hotel beneficiază de o ofertă preferențială de servicii gratuite și cu plată. Puteți obține informații suplimentare la recepția hotelului.

Servicii suplimentare oferite în regim gratuit :

 • Parcare în curtea hotelului, cu locuri amenajate, supravegheate video 24h;
 • Conexiune internet wi-fi în tot hotelul;
 • Păstrarea bagajelor;
 • Comenzi taxi;
 • Trezirea oaspeților la ora solicitată;
 • Furnizarea de informații privind mijloacele de transport, spectacole, starea vremii;
 • Acordarea de medicamente și materiale sanitare privind primul ajutor în caz de accidente;
 • Predarea și expedierea corespondenței;
 • Asigurarea umbrelelor în caz de ploaie;
 • Masă și fier de călcat;
 • Rezervări de bilete – avion, tren și spectacole;

Servicii oferite contra cost :

 • Transfer de la și la aeroport: €10(1-2 pers.), €15(3-4 pers.);
 • Servicii spălătorie / curățătorie – tarife disponibile la recepție;
 • Minibar;
 • Închirieri masini – tarife disponibile la recepție;
 • Servicii fax (primirea este gratuită, se plătește doar pentru transmitere)
 • Sală de conferințe, capacitate maximă 25 de persoane, dotată cu video proiector și ecran de proiecție, tablă albă, sistem de sonorizare, internet;
   

Program de eliminare a clienților indezirabili

Clientul trebuie să se conformeze uzanțelor hoteliere. Acesta va trebui să respecte atât liniștea în hotel, restaurant, cât și normele de conviețuire socială și cele morale.

De asemenea, clientul hotelului trebuie să aibă grijă de proprietatea încredințată lui pe parcursul cazării.

Orice încălcare a uzanțelor hoteliere sau a normelor morale și de conviețuire socială dă dreptul hotelierului să întrerupă imediat contractul/cazarea, fără nici un preaviz.

Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea, servirea în restaurant și accesul în hotel a clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți, care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii hotelului sau deranjează alți clienți. Contravaloarea eventualelor distrugeri sau degradări ale bunurilor materiale aparținând hotelului va fi suportată de către cei vinovați de producerea acestora.

Ne rezervăm dreptul de a evacua forțat din hotel sau restaurant clienții indezirabili.

Ținând cont de cele menționate mai sus, ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții.