Ellero

Despre noi

BINE ATI VENIT LA HOTEL ELLERO

Vă invităm să fiți unul dintre oaspeții noștri, să descoperiți relaxarea și echilibrul, buna dispoziția și dorința de a reveni. Ne place să credem că la noi este cheia unei povești care s-a cerut scrise, cu personaje care observă că tot ce e în jurul lor e minunat, este povestea noastră și a dumneavoastră.

Despre noi

Bine pozitionat într-o zona de prim interes, la numai de 2 km de Aeroportul International George Enescu si de Centrul de Afaceri si Expozitii Mircea Cancicov, Hotelul Ellero te întampina cu o ținută zveltă și modernă oferind confortul necesar atât prin poziționare cât și prin interioarele de un bun gust desăvârșit.

Fie că sunteți un călător grăbit, aflat între două zboruri, fie că sunteți într-o călătorie de afaceri sau ați sosit în Bacău special pentru o vizita, Ellero poate face parte din “aventura” dumneavoastră, poate fi casa dumneavoastră departe de casă, locul în care vă face plăcere să reveniți și să vă odihniți.

Hotelul dispune de 17 de spatii de cazare moderne, cu suprafete generoase, design armonios si o sală de conferințe cu o capacitate până la 25 persoane, cu toate dotările necesare pentru a vă desfăşura activitatea în cele mai bune condiţii.

Beneficii

Sala de conferinte

Restaurant

Wi-fi

Animale de companie

2km de aeroport

Confort

Parteneri